Συμμετοχή της Ένωσης “ΥΠΕΡΙΩΝ” και του Κ.Δ.Η.Φ. “ΥΠΕΡΙΩΝ” στην εκδήλωση των δράσεων ΕΚΤ

Ληξούρι, 12 Νοεμβρίου  2018

Αρ. Πρωτ.:197

Διαβάστε το σε μορφή pdf εδώ

 

ΠΡΟΣ

Όλα τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης Κεφαλονιάς,

Ιθάκης και Ιονίων Νήσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» και η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα συμμετέχουν στην εκδήλωση των δράσεων ΕΚΤ που υλοποιούνται από τις Κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις 14 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

 

Το Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα εκπροσωπήσουν η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου, η Κοινωνική Λειτουργός της Δομής κ. Γεωργία Στεφανοπούλου και η Εργοθεραπεύτρια της Δομής κ. Μαρία – Ιωάννα Κούρτη.

 

Στην έκθεση το Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα συμμετέχει με έντυπα φυλλάδια, αφίσες, βίντεο, φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης και υλικό από το εργαστήρι Εργοθεραπείας και Δημιουργικής Απασχόλησης των Ωφελούμενων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Πρόεδρος και το επιστημονικό προσωπικό της Δομής θα παρουσιάσουν με ομιλίες  – power point το έργο και την εμπειρία τους από την ενασχόληση τους με το Κ.Δ.Η.Φ.

 

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση σημαντική αλλά και ενημερωτική όχι μόνο για την ΕΥΔ ΕΠ Περιεφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και όλων όσων την παρακολουθήσουν. Είναι πραγματικότητα ότι στη χώρα μας με τις οικονομικές της δυσκολίες η Περιφέρια Ιονίων Νήσων με τις Κοινωνικές Δομές και δράσεις των ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας!

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.