3 Δεκεμβρίου 2021 Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Διήμερο εκδηλώσεων 3 και 4 Δεκεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»

«Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, διεκδικούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια στη χώρα μας, με πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων μας!»

από την Διακήρυξη 3ης Δεκέμβρη 2021 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Ε.Σ.Α.μεΑ.)

Στην ίδια Διακήρυξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. μπορείτε να δείτε όλο το αγωνιστικό πλαίσιο για την ημέρα αυτή (https://www.esamea.gr/pressoffice/announcements/5458-diadidoyme-to-minyma-toy-anapirikoy-kinimatos-tis-3is-dekembri-ethniki-kai-pagkosmia-imera-atomon-me-anapiria-diadiktyaki-ekdilosi-2-12).

Στο Αργοστόλι, στο θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων 3 – 4 Δεκεμβρίου 2021 από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου και την Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Είναι σημαντικό ο Δήμος Αργοστολίου με τις κοινωνικές του Υπηρεσίες, πιο συγκεκριμένα ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγιεινής  κ. Δημήτρης Δημουλιός με την εξαιρετική του ομάδα, να συνδιοργανώσουν από κοινού με εμάς (πάντα μόνοι μας γιορτάζουμε την ημέρα αυτή) εκδηλώσεις για την 3η Δεκέμβρη.  Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Σε τοπικό επίπεδο σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου:

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, ώρα: 18:00

Οι ενήλικες ωφελούμενοι του Κέντρου μας προσπάθησαν πολύ και μέσα από την εκπαίδευση και την αμέριστη συμπαράσταση της διεπιστημονικής ομάδας θα σας παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση « Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Αξίζουν το χειροκρότημά σας!!

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, ώρα: 10:30

Ημερίδα με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ΟΧΙ με Ειδικές Ανάγκες». Τα  θέματα της ημερίδας εισηγούνται επιστήμονες με πολύτιμη γνώση και εμπειρία και απευθύνονται σ’ όλους όσους αποδέχονται τα «Άτομα με Αναπηρία» και αναγνωρίζουν τα δικαιώματά τους.

Αξίζει να την παρακολουθήσετε!!

Το απόγευμα του Σαββάτου, ώρα 18:00 θα κλείσουν οι εκδηλώσεις μας με Χοροθέατρο από την πρωτοποριακή ομάδα σύγχρονου χορού ΔΑΓΙΠΟΛΗΣ (συμμετοχή χορευτών με κινητικά προβλήματα). Θα συγκινηθείτε, αλλά θα χαρείτε ταυτόχρονα!

Τίποτα για εμάς, χωρίς Εμάς! Διεκδικούμε ζωή με πλήρη δικαιώματα και αξιοπρέπεια!

Σας περιμένουμε!

Συνημμένα σας υποβάλλουμε:

  • Πρόσκληση για τις εκδηλώσεις.
  • Πρόγραμμα.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος, Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας, Παρασκευή Κοντογιαννάτου