Πρόσκληση στην Καλοκαιρινή μας Φιλανθρωπική εκδήλωση την Κυριακή 07/08/2022 στον αύλειο χώρο του Ά Δημοτικού Ληξουρίου.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του Κέντρου  Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ.  και οι ένοικοι της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» σας προσκαλούν στην Καλοκαιρινή μας Φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/08/2022 στον αύλειο χώρο του Ά Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»,  με τη συμμετοχή των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ Α.μεΑ. και τους ενοίκους της ΣΥΔ της Ένωσης.
  • Μεγάλη Καλοκαιρινή Συναυλία με τους καταξιωμένους τραγουδιστές ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ και ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ.

Η χρονιά που πέρασε για τον Υπερίωνα, ήταν έντονη σε χαρές και λύπες, επιτυχίες και ανησυχίες. Αυτή τη χρονιά, οι ωφελούμενοι αποτέλεσαν παράδειγμα για εμάς. Μας θύμισαν επανειλημμένως το μεγαλύτερο όπλο για να ξεπερνούμε τις δυσκολίες, και δεν είναι άλλο από το να μένουμε παιδιά. Αυτή η εκδήλωση ήταν ιδέα και έμπνευση των ίδιων των ωφελούμενων. Ήταν μια ανάγκη τους, να θυμηθούν τα παλιά, να γελάσουν και να αυτοσαρκαστούν. Και τα κατάφεραν με ένα αφιέρωμα στις καλύτερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου.

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος και νόμιμη εκπρόσωπος των έργων,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου