ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: “ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 20/9 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΔΗΦ”

Ληξούρι, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.: 121

Σε κατανυκτική, οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20/9/2023 ο αγιασμός στα κτίρια του ΚΔΗΦ στο Ληξούρι με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου.

Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς κ. Παναγής Καππάτος, ο νυν Δήμαρχος Ληξουρίου και ξανά Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη  Αξιοπιστίας και Προόδου» κ. Γεώργιος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Χρήστος Βολτέρας, ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» κ. Διονύσιος Αραβαντινός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου με τον συνδυασμό ¨Πάλλης Ξεκίνημα» κ. Δημήτριος Μεσσάρης με τους υποψηφίους συμβούλους  του συνδυασμού του: Βαγγέλη Θεοφιλάτο, Δημήτρη Ατσάρο, Ελισάβετ Παπαροδοπούλου και Μαρίνα Αραβαντινού – Ρουσέλλου  και η  υποψήφια με τον περιφερειακό συνδυασμό με τον συνδυασμό «Ιόνια Εποχή» κα. Θεοδοσία Λαδά.

Επίσης, η Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου κα. Ζωή Μοσχονά και εκ μέρους του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς  o Επισκέπτης Υγείας Σπύρος Γαβριήλ και η Λογοθεραπεύτρια κα. Μαρία Μηλλιάρεση. Εκ μέρους του Κέντρου Κοινότητας Ληξουρίου εκπροσώπησε η Ψυχολόγος κα. Χριστίνα Τρελλοπούλου.

Χαιρέτησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, ο Βουλευτής μας, η Πρόεδρος της Ένωσης κα. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου και το ιδρυτικό – ενεργό μέλος της Ένωσης κα. Μαρία Λαδά.

Οι ωφελούμενοι και των δύο δομών παρέα με όλο το προσωπικό παρακολούθησαν με ευλάβεια τον αγιασμό και έδειχναν πανευτυχής που επίσημα ξεκινά η νέα τους χρονιά.

Συμμετείχαν και έψαλλαν ο αρχιμουσικός κος. Σπύρος Θεοτοκάτος, ο μουσικός Γιώργος Ταραζής και ο αιδεσιμότατος πατήρ Νικόλαος Σωτήρας.

Τα κεράσματα, που ήταν καταπληκτικά, ετοίμασε η κα. Γιώτα Μπονάνου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.

Η Πρόεδρος,  Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου       

  Η Γενική Γραμματέας,  Σοφία Λασκούδη