Δελτίο Τύπου για το Αποκριάτικο Πάρτι του ΚΔΗΦ Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”

Ληξούρι, 7 Μαρτίου 2024

Αρ. πρωτ.: 23

Την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κ.Δ.Η.Φ και της Σ.Υ.Δ. της Ένωσης ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ» πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο πάρτι τους με τίτλο «Για να χαρούμε και να ξεχαστούμε», στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ανάκαρα» στις εγκαταστάσεις του Πρώην Υφαντουργείου Β.Ε.Σ. στο Ληξούρι.

Στο αποκριάτικο πάρτι αυτό, οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να μασκαρευτούν και – μαζί με τους εργαζόμενους, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και πολίτες της τοπικής κοινωνίας – να χορέψουν σε ρυθμούς παραδοσιακούς, ντυμένους με σκωπτικά τραγούδια και χορούς, ενώ δεν έλειψαν και οι λάτιν ρυθμοί. Η διασκέδαση και το κέφι χτύπησε κόκκινο για όλους τους παρευρισκόμενους. Η χαρά μας όμως ήταν μεγαλύτερη για τους ωφελούμενους, που με τα χαμόγελά τους και την κεφάτη τους διάθεση, ανέδειξαν ακόμα μια φορά τη σημασία που έχει γι αυτούς το να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.  Η ένταξή των δράσεών μας στα αποκριάτικα δρώμενα που πραγματοποιούνται εν όψει του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού, είναι ακόμα μια προσπάθεια συμπερίληψής τους στο ευρύτερο  κοινωνικό σύνολο.

Θα θέλαμε τέλος, να ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΝΑΚΑΡΑ» για τη διάθεση του χώρου και το αγκάλιασμα της δράσης, καθώς και τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Μάργαρης

Κοινωνικός Λειτουργός του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Της Ένωσης ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»